tirsdag 10. juni 2008

Mai har vært en travel måned for oss med ting som skjer på jobb og utenfor jobben, og da blir det ikke rare bloggingen på oss. Men nye varer kommer inn i butikken hver uke. Og Liz har jo som sagt vært i USA i slutten av mai og kommet hjem med mange nye ideer og tre-fire fulle esker med mye nytt og spennende "dubbeditter"Under Nyheter i butikken finner du disse kjekke Yo-Yo makerne. Det er de samme som det står om i de nyeste Quiltemagasinet. Veldig lette å bruke til å lage yo-yo`er.


En bemerkning om nettsiden vår. Alt nytt som blir lagt inn havner på siste side. Dette gjelder alle kategoriene våre. Vi vil jo helst at nye ting skal legge seg først, men vi må ha hjelp utenifra for å forandre på det. Så foreløpig må det bare være slik det er. Håper dere finner ut av det :-)

Vi har også fått inn noen nydelige stoffer som går i lysblått og brunt. Serien heter "Surf and Sand". Stoffene kan du se på under nyheter i butikken på side tre.
.


For en uke siden startet vi opp med quilte-kafe her på kaktus quilts. Og det gikk kjempebra :-)
Fire koselige dame med godt humør møtte opp. Dette er noe som kommer til å være hver tirsdager fremover. Det begynner kl 11.00 og frem til 14.00. Dette er ett kjempeflott tilbud for de som er hjemme på formiddagen og har lyst å sy og snakke med andre som har samme interesse.


Det skal bli spennende å se hvem som dukker opp idag. :-)
Ingen kommentarer: