lørdag 18. juni 2011

Solen skinner!



Her i Tananger, skinner solen og det er deilig å være ute! Det er også QUIP (Quilt in Public Day) diverse plasser over hele landet. Håper det er veldig god oppmøte og at vi får noen til å bli like frelst i å sy lapper isammen som vi er!



Nå har det vært en travel uke på longarmen. Det har vært to tepper som måtte quiltes og tirsdag hadde jeg også en "aspirant" for å se hvordan det hele virker. Fredag hadde jeg en elev som er veldig fasinert av longarm prosessen og ville prøve selv. Veldig flink elev og vi kommer til å fortsette kursingen iløpet av sommeren. Hvem vet? Kanskje hun blir arvtakeren når jeg legger opp? Det er iallefall veldig morsomt å være med å skape et teppe til en quilt. Og egentlig koker det ned til : hvem, hva og hvor. Hvem som skal få teppet. Hva blir bruksområdet - skal det være på sofaen, på sengen osv. Og hvor: på hytten, i båten, hos tante, til et brudepar, eller konfirmant.


Håper alle har en fin sommer. Er du en tur i Stavanger området, ta en tur innom for en quilteprat! Vi poster når vi ikke kommer til å være i butikken.

Ingen kommentarer: