søndag 28. juni 2009

For tiden holder vi på med ferieavikling her hos oss,
men det betyr ikke at vi ligger på latsiden for det. Jeg har fått sydd litt forskjelligt mens Liz har ferie. Hun har hatt en uke nå og skal ha en uke til. Det har hun vel fortjent. Etter det skal jeg ha tre ukers ferie.

Her har jeg sydd fire spisebrikker av restene som ble igjen etter Margaritter løperen.

Har sydd meg en pute av svart toile stoffer, som vi fikk inn i butikken for ett par uker siden.
Nærbildet av pong-pongene. Stiligt, ikke sant :)
Nå har jeg begynt å sy på det nyeste mønsteret til AnnaKa "På Bærtur"Klarte ikke å bestemme meg så jeg syr både jordbær og blåbær- løperen

Det tok tid å kutte alle remsene som skulle bli til blokkene i midten. Men så kom jeg på, jobber ikke jeg i en quiltebutikk da, det må da finnes en lettere måte å kutte dem på......:)

.......lette litt i linjalene til Liz og fant denne. Kjempesmart. Nå ble remsene kuttet på ett lite nu.
Jeg har en tendens til å bruke den samme linjalen omigjen av gammel vane, uten å tenke på at det finnes linjaler som kan gjøre ting litt letter for deg.
************
Ellers bruker jeg også tiden på å legge inn stoffer i nettbutikken. Vi har ganske mange i selve butikken, men det tar tid å legge inn alt på nettet. Jeg sorterer dem etter farger, så denne uken har jeg lagt inn alle de grønne og røde/rosa fargene. Dette er ting som skjer med nettsiden som dere ikke legger slik merke til, men jeg nevner det her slik at dere vet at ting skjer der inne.

*************Ha en fin sommer, plutselig er jeg tilbake!! LOL!!

Sommerhilsen fra Rita :)Ingen kommentarer: