fredag 13. februar 2009

Heisan, nå er det lenge siden vi har blogget noe, men det er ikke fordi der ikke skjer noe, heller tvert om :) Hele januar forsvant helt i varetellingen. Utrolig kjedelig, men det måtte gjøres.
Vi får stadigt inn nye stoffer. Men ikke alle blir lagt inn i nettbutikken enda.
Som de fleste kanskje har fått med seg, så strever vi litt med den. En kan ikke bestille cm,kun metervare, fra nettbutikken slik den fungerer nå. Vi har mast om igjen og om igjen på de som har satt opp nettsiden vår, men de forstår visst ikke helt det med salg av stoffer og cm. Vi har gjort ett nytt forsøk, invitert dem til butikken vår og tegnt og forklart. Nå venter vi i spenning på at noe skal skje.....ganske fort!!!


Men ellers koser Liz og Rita seg i butikken, med sying av modeller og kunder som kommer innom for å handle eller bare slå av en prat. Kjempekjekt!!

Quiltekafèen er også blitt en stor suksess, hvor vi har besøk hver eneste tirsdag.Det er så kjekt når vi samles og sitter og syr mens praten går. Av og til kan det ble litt trangt rundt bordet, men vi koser oss alle sammen :)

For tiden syr Rita på noen blokker som skal bli til BOM. Dette er noe som vil foregå i butikken, hvor du hver måned må innom for å hente en ny BOM. Vi bruker Thangels for å forenkle syingen av blokkene og fremgangen vil bli forklart på en enkel og grei måte.Dette er den første blokken, her ser dere noen av fargene som vil bli brukt

Blokk 2


Blokk3

blokk4Vi håper dette høres spennende ut og at dere vil være med oss på dette. Vi har ikke satt noe bestemt dato for når vi starter opp. Men det blir så snart Rita er ferdig med modellen av teppet.Ha en fin dag alle sammen, så snakkes vi snart igjen!!

Ingen kommentarer: